Lista băuturilor de care trebuie să te fereşti atunci când eşti la dietă

Alcoolul şi răcoritoarele au un conţinut ridicat de zahăr, iar raportul caloric la suta de mililitri va îngreuna procesul de slăbire, potrivit Gândul.

224 afișări
Imaginea articolului Lista băuturilor de care trebuie să te fereşti atunci când eşti la dietă

Lista băuturilor de care trebuie să te fereşti atunci când eşti la dietă (Imagine: www.gandul.info)

Dieta presupune pe lângă renunţarea la mâncarea bogată în kilocalorii şi o atenţie deosebită acordată băuturilor. Potrivit medicilor nutriţionişti, acestea pot ascunde kilocalorii care distrug efectul regimului alimentar.

Citeşte mai multe despre băuturile de care trebuie să te fereşti atunci când eşti la dietă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici