Lista bolilor provocate de aerul din spaţiile închise

Neaerisirea încăperii duce la apariţia alergiilor şi a astmului, la dureri de cap şi de gât, la probleme de concentrare şi digestive, informează cotidianul Gândul.

179 afișări
Imaginea articolului Lista bolilor provocate de aerul din spaţiile închise

Lista bolilor provocate de aerul din spaţiile închise (Imagine: Shutterstock)

O persoană petrece cea mai mare parte a timpului în spaţii închise. Potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), un european petrece în medie 85% din timp în interiorul clădirilor, perioadă în care fie este acasă, fie este la serviciu. Experţii spun că nivelul ridicat de izolare termică sau ferestrele etanşe favorizează menţinerea poluanţilor în interiorul încăperilor. Specialiştii atrag atenţia că aerul din încăpere poate fi mai poluat decât cel de afară, mai ales că aerisirea acestora nu se face într-un mod adecvat.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici