Lista superalimentelor care-ţi dau energie şi alungă oboseala

Este un nou început de săptămână şi cu toate astea te simţi epuizat, deşi ai trecut peste un weekend în care ţi-ai încărcat bateriile. Alimentaţia este vinovată dacă nu eşti plin de energie, avertizează experţii, potrivit site-ului MSN.com, citat de "Gândul".

36 afișări
Imaginea articolului Lista superalimentelor care-ţi dau energie şi alungă oboseala

Lista superalimentelor care-ţi dau energie şi alungă oboseala (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Un alt motiv pentru lipsa energiei este consumul în exces al alimentelor bogate glicemic, care au efect imediat asupra organismului, precum ciocolata. Potrivit nutriţioniştilor, indicat este să consumăm produsele care eliberează treptat energie, deoarece acestea au efect pe o perioadă mai lungă de timp.

Citeşte mai multe despre lista alimentelor care alungă oboseala pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici