Mango ajută la regenerarea pielii

Mango abundă în antioxidanţi, este sărac din punct de vedere caloric, bogat în vitamine şi minerale. Specialiştii în nutriţie susţin că acest fruct protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Mai mult, măştile pe bază de mango sau cremele de îngrijire ce conţin acest fruct au capacitatea de a regenera pielea, deoarece sunt bogate în carotenoizi, substanţe care curăţă epiderma.

158 afișări
Imaginea articolului Mango ajută la regenerarea pielii

Mango ajută la regenerarea pielii

Potrivit experţilor, spre deosebire de alte fructe, mango conţine o cantitate mare de vitamina E, vitamina A, B6, C şi K. Fructul exotic abundă în minerale, precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc şi fibre.

Un fruct conţine 96 la sută din cantitatea zilnică recomandată de Vitamina C, necesară pentru menţinerea sănătăţii pielii, prevenind apariţia ridurilor, precizează nutriţioniştii.

Citeşte mai multe despre regenerarea pielii pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici