Medic confirmat pozitiv cu Covid-19

  • Medicul a fost plecat în Franţa, în cursul săptămânii trecute
  • Doctorul s-a întors pe 12 martie în ţară şi a stat în autoizolare
  • Când a vrut să revină la serviciu a fost testat pozitiv cu Covid-19
6156 afișări
Imaginea articolului Medic confirmat pozitiv cu Covid-19

Medic confirmat pozitiv cu Covid-19

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi au confirmat seara trecută încă două cazuri pozitive la Iaşi, Una dintre cele două probe este a unui medic de la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi. Potrivit managerului unităţii medicale unde lucrează acesta, oncologul a fost plecat din ţară săptămâna trecută. A stat câteva zile în izolare, iar mai apoi a vrut să întoarcă la serviciu, însă epidemiologul i-a cerut să facă testul.

Este vorba despre un medic care a fost plecat în Franţa, timp de două zile, săptămâna trecută. I s-a interzis să revină la serviciu, a stat în autoizolare”, a confirmat Mirela Grosu, manager al Instutului Regional Oncologic Iaşi.

Medicul a fost plecat în Franţa alături de soţia sa şi ea doctor, la  un alt spital din Iaşi. DSP face anchetă epidemiologică în acest caz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici