Migdalele îmbunătăţesc digestia, accelerând tranzitul intestinal

Migdalele au un conţinut ridicat de proteine, esenţiale pentru organismul uman, respectiv 20 de grame de proteine la 100 de grame de fructe, spun medicii nutriţionişti.

210 afișări
Imaginea articolului Migdalele îmbunătăţesc digestia, accelerând tranzitul intestinal

Migdalele îmbunătăţesc digestia, accelerând tranzitul intestinal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi sunt bogate în kilocalorii, aceste fructe nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică, deoarece conţin grăsimi "bune" şi minerale precum calciu, fier, clor, zinc şi magneziu, ce au rolul de a oferi corpului energie. Migdalele au şi un conţinut ridicat de vitamine, printre care A, B, E şi F.

Nutriţioniştii recomandă aceste fructe pentru îmbunătăţirea digestiei, datorită cantităţii mari de fibre pe care le conţin. Potrivit specialiştilor, fibrele au rolul de a echilibra tranzitul intestinal şi de a stimula detoxifierea organismului.

Citeşte mai multe despre beneficiile migdalelor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici