NASA avertizează: explozii solare devastatoare vor lovi Terra cât de curând

Terra va suferi, în anul 2013, efectele unor explozii solare de-a dreptul devastatoare, anuntă oficialii NASA. Sistemele electrice vor fi distruse, sateliţii artificiali vor inceta sa functioneze, zborurile vor fi intrerupte, iar Terra se va scufunda în întuneric dupa ce generatoarele de curent electric se vor supraîncălzi.

3128 afișări
Imaginea articolului NASA avertizează: explozii solare devastatoare vor lovi Terra cât de curând

NASA avertizează: explozii solare devastatoare vor lovi Terra cât de curând (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toate acestea se vor intampla in maxim 3 ani, atunci cand Soarele va ajunge la maximul puterii sale, este mesajul îngrijorator al aceloraşi specialişti.

Oamenii de ştiinţă susţin că distrugerile vor afecta toata aparatura electronică, de la dispozitivele bancare şi cele din spitale, până la computerele personale şi Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, în urma valurilor fără precedent de energie magnetică, la mai multe miliarde dolari.

Citeşte mai multe despre exploziile solare care ameninţă Terra pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici