Pământul vizitat de extratereştrii?

Dupa ce au creat panică în Rusia, România şi Statele Unite, "norii OZN", aşa cum au fost botezaţi de către cercetători, au aparut şi deasupra Indoneziei, potrivit Descopera.ro.

566 afișări
Imaginea articolului Pământul vizitat de extratereştrii?

Pământul vizitat de extratereştrii? (Imagine: Captură video)

Deşi cercetătorii continuă să susţină că totul nu este decât un fenomen natural bizar, vocile care susţin că în spatele acestor imagini bizare se află experimente militare secrete, OZN-uri sau schimbări meteorologice necunoscute datorate încalzirii globale continuă să se înmulţească. Surprinzător, astrofizianul Malcolm Fridlund, specialit ESA (European Space Agency) nu neagă posibilitatea unor vizite extraterestre.

Citeşte mai multe despre vizita extraterştrilor pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici