Pasta de dinţi care oferă protecţie timp de 12 ore şi calmează durerile

Un nou produs lansat în România are la bază ingrediente precum triclosan şi copolimer care protejează dinţii împotriva bacteriilor şi a depunerii plăcii bacteriene, informează Gandul.

249 afișări
Imaginea articolului Pasta de dinţi care oferă protecţie timp de 12 ore şi calmează durerile

Pasta de dinţi care oferă protecţie timp de 12 ore şi calmează durerile (Imagine: Mediafax Foto)

S-a lansat o nouă pastă de dinţi care, pe lângă faptul că diminuează durerile aparute în urma sensibilităţii dentare, oferă protecţie timp de 12 ore. Specialiştii spun că, în general, pastele de dinţi ce oferă beneficii împotriva sensibilităţii dentare nu oferă şi protecţie de lungă durată împotriva plăcii bacteriene, protecţie de care avem nevoie pentru o igienă orală completă.

Citeşte mai multe despre această pastă de dinţi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici