Patru din 10 femei care ţin dietă se îngraşă

Patru din zece femei care intră la cură de slăbire sfârşesc prin a cântări mai mult decât la începutul dietei. Aceasta este concluzia unui studiu britanic realizat recent pe un eşantion de 2.000 de femei, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, informează "Daily Mail".

57 afișări
Imaginea articolului Patru din 10 femei care ţin dietă se îngraşă

Patru din 10 femei care ţin dietă se îngraşă (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Potrivit cercetării, femeile observă acumularea kilogramelor la 21 de zile de la momentul în care au reuşit să ajungă la greutatea dorită. Mai mult, şase din zece femei recunosc că ţin permanent dietă pentru a preveni luarea în greutate, în timp ce, odată început regimul de slăbire, una din zece femei renunţă la dietă după prima zi. Studiul arată că media unei diete este de numai zece zile.

Citeşte mai multe despre femeile care se îngraşă când ţin dietă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici