Piele mai hidratată cu acid hialuronic! (P)

154 afișări
Imaginea articolului Piele mai hidratată cu acid hialuronic! (P)

Piele mai hidratată cu acid hialuronic! (P)

Acidul hialuronic atrage şi reţine apa, asigurând hidratarea optimă a ţesuturilor. Peste jumătate din cantitatea totală de acid hialuronic din organism se regăseşte la nivelul pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârsta, nivelul de acid hialuronic scade, pielea devine tot mai deshidratată şi apar ridurile. Suplimentarea cu acid hialuronic hraneşte şi hidratează din interior pielea, părul şi unghiile, contribuind semnificativ la menţinerea supleţii şi elasticităţii acestora. Fiecare capsula Belène® Hyaluronic Acid Hydrating Beauty Pill conţine 120 mg acid hialuronic sub forma de hialuronat de sodiu, cu biodisponibilitate optimă şi eficienţă susţinută de studii clinice (*Kawada şi colab.,2014). Formula produsului în combinaţie cu complexul de vitamine şi minerale contribuie la refacearea celulelor într-un mod sănătos, iar consumul unei pastile pe zi, timp de o lună, prezintă rezultate vizibile, dovedite clinic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici