Poluarea fonică are efecte dezastruoase asupra sănătăţii

Un nou studiu arată că poluarea fonică omoară populaţia în secret. Deşi poluarea aerului este dăunătoare pentru oameni, poluarea fonică este aproape la fel de periculoasă pentru sănătatea populaţiei.

863 afișări
Imaginea articolului Poluarea fonică are efecte dezastruoase asupra sănătăţii

Poluarea fonică are efecte dezastruoase asupra sănătăţii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Conform unui studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Centrului Comun de Cercetare al Comisiei Europene, vest-europenii pierd până la 1.6 milioane de ani de viaţă sănătoasă din cauza poluării fonice. Poluarea fonică se află pe locul al doilea din punct de vedere al riscului asupra sănătăţii. Anual, 4.5 milioane de ani de viată sănătoasă sunt pierduţi din cauza poluării aerului.

Citeşte mai multe despre poluarea fonică pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici