Punctul G găsit cu 300 de euro. Cum să câştigi 3 cm în plus cu 1500 de euro? Ce spun psihologii despre tine dacă apelezi la metodele de mai sus?

Impotenţa, disfuncţiile sexuale sau frigiditatea pot fi tratate, susţin esteticienii, şi altfel - cu bisturiul. Printr-o intervenţie chirurgicală, românii au ce-şi doresc: labii mai mici, penis mai mare şi un orgasm pe măsură, arată "Gândul".

151 afișări
Imaginea articolului Punctul G găsit cu 300 de euro. Cum să câştigi 3 cm în plus cu 1500 de euro? Ce spun psihologii despre tine dacă apelezi la metodele de mai sus?

Punctul G găsit cu 300 de euro. Cum să câştigi 3 cm în plus cu 1500 de euro? Ce spun psihologii despre tine dacă apelezi la metodele de mai sus? (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Psihologii însă sunt de altă părere: toate aceste operaţii sunt doar artificii, pentru că organul sexual central este "doar creierul".

Ramură nouă a esteticii, rejuvenarea - pe româneşte întinerirea, înfru­museţarea sau modelarea zonelor intime - prinde contur şi-n România, unde clinicile de chirurgie estetică au introdus-o în oferta lor de servicii. Psihologii consideră că aceasta ar fi "o falsă rezolvare, un artificiu menit să ascundă o tulburare a pacientului" care se supune unei asemenea intervenţii, tulburare definită de medicină drept "dismorfism sexual".

Citeşte mai multe despre metodele de îmbunătăţire a vieţii sexuale pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici