Românul se place cu burtă. Când alege să slăbească, apelează la dietele rapide

Românii sunt una din naţiile cele mai permisive când vine vorba de greutate, spre deosebire de americani şi de indieni, nemulţumiţi de kilogramele suplimentare pe care partenerii lor de viaţă le deţin, informează "Gândul".

46 afișări
Imaginea articolului Românul se place cu burtă. Când alege să slăbească, apelează la dietele rapide

Românul se place cu burtă. Când alege să slăbească, apelează la dietele rapide (Imagine: Gândul)

Potrivit unui sondaj realizat la nivel global de Reader's Digest, pe un eşantion de 16.000 de persoane, românii se plac aşa cum sunt, doar 28% au încercat vreodată să slăbească. Mai mult, relevă cercetarea, doar 6% dintre ei consideră că excesul de kilograme le-ar putea afecta cariera ori că i-ar putea împiedica să-şi găsească jumătatea (11%).

Citeşte mai multe despre cum văd românii "kilogramele în plus" şi cum încearcă să renunţe la ele pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici