SIDA ar putea fi cea mai mare minciună din istoria medicinei

Timp de 30 de ani, SIDA una dintre cele mai înfricoşătoare boli ale planetei. În ultima perioadă, omenirea s-a confruntat cu ameninţarea gripelor, iar SARS a semănat panică la nivel global. Dar unde sunt milioanele de morţi pe care le promiteau aceste boli?, se întreaba scepticii, potrivit site-ului Descoperă.

2363 afișări
Imaginea articolului SIDA ar putea fi cea mai mare minciună din istoria medicinei

SIDA ar putea fi cea mai mare minciună din istoria medicinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform medicului irlandez Gor Shirdel, doctor în medicină, 6.000 de doctori şi cercetători din toată lumea s-au raliat ideii că SIDA poate fi vindecată. Între aceştia se numară şi Robert Willner, care, în 1993, s-a injectat singur cu sângele unui pacient infectat cu HIV, fără a fi la rândul său infectat, pentru a pune capăt celei mai mari minciuni din istoria medicinei.

Citeşte mai multe despre cea mai înfricoşătoare boală a secolului 20 pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici