Şoarecii din metroul new-yorkez intră în atenţia ştiinţei

Sunt uriaşi, sunt agresivi, extrem de rezistenţi şi reprezintă o adevarată plagă pentru unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii, New York. Nimeni nu ştie ce anume îi atrage în metrouri şi în reţelele de canalizare din metropola americană, dar oamenii de ştiinţă sunt hotărâţi să descifreze aceste mistere şi să le folosească împotriva acestor rozătoare.

35 afișări
Imaginea articolului Şoarecii din metroul new-yorkez intră în atenţia ştiinţei

Şoarecii din metroul new-yorkez intră în atenţia ştiinţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vom încerca să depistăm cauzele care îi determină pe şoareci să prospere în anumite medii, aşa cum este metroul din New York. Astfel, vom folosi ştiinţa împotriva lor", susţine Robert Corrigan, unul dintre oficialii Departamentului de Sănătate Publică din New York.

Toate staţiile de metrou din metropola americană sunt infestate, la propriu, cu şoareci, iar pericolul la adresa populaţiei este unul uriaş.

Citeşte mai multe despre şoarecii din metroul new-yorkez pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici