Soluţii instant pentru un super look

Oboseală, stres, criză, termene-limită, ore peste program, insomnii, sandivişuri de la automatul din firmă, cafele, cafele, cafele, stres (!), criză de timp, extenuare, pilule care alungă durerile de cap, astenie, ciocolată, primăvara care se joacă de-a iarna… Şi tu cauţi soluţii instant pentru a fi fresh?

44 afișări
Imaginea articolului Soluţii instant pentru un super look

Soluţii instant pentru un super look (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Un ten lipsit de vitalitate, uscat, care se descuameză şi care nu mai reacţionează la produsele de îngrijire folosite în mod obişnuit şi la rutina zilnică. Pentru a corecta situaţia, specialiştii recomandă eliminarea surplusului de cofeină, odihnă şi 2 litri de apă pe zi.

Citeşte mai multe despre soluţiile pentru un super look pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici