Sucul de merişoare protejează dinţii de carii

Iată concluzia oamenilor de ştiinţă americani, care au descoperit că micuţele fructe au puterea de a împiedica bacteriile să adere la smalţul dinţilor.

67 afișări
Imaginea articolului Sucul de merişoare protejează dinţii de carii

Sucul de merişoare protejează dinţii de carii (Imagine: Shutterstock)

Studiile de laborator au demonstrat însă că sucul de merişoare transformă dinţii în adevărate "cetăţi" de Teflon, care nu permit acestor bacterii să se lipească de ei şi să demareze procesul de corodare.

Citeşte mai multe despre beneficiile sucului de merisoare pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici