Supraponderalii americani l-au făcut să plângă pe Jamie Oliver, „bucătarul alimentaţiei sănătoase“

Lupta cu obiceiurile dăunătoare se dovedeşte, cel mai adesea, una extrem de solicitantă. A constatat-o pe propria piele britanicul Jamie Oliver, în timp ce încerca să salveze o parte din "Cea mai grozavă naţiune a lumii".

31 afișări
Imaginea articolului Supraponderalii americani l-au făcut să plângă pe Jamie Oliver, „bucătarul alimentaţiei sănătoase“

Supraponderalii americani l-au făcut să plângă pe Jamie Oliver, „bucătarul alimentaţiei sănătoase“ (Imagine: Gândul)

Încurajat de ecourile primite în ţara natală, Jamie şi-a redirecţionat eforturile către cea mai potrivită zonă de intervenţie: SUA. "Jamie Oliver's Food Revolution" ("Revoluţia Alimentară a lui Jamie Oliver") este numele de cod sub care a pornit, cu gânduri mari, către statul american West Virginia. Ajuns în localitatea Huntington (considerată "capitala alimentaţiei nesănătoase" din SUA), a intenţionat să "reseteze" populaţia urbei, încercând să-i vindece dependenţa de fast food.

Citeşte mai multe despre "cruciada" lui Jamie Oliver împotriva alimentaţiei nesănătoase şi vezi care este topul celor mai "grase" oraşe din SUA pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici