Ţelina - afrodisiac pentru femei, când o iau bărbaţii

Până în prezent, leguma era cunoscută doar pentru efectele ei asupra îmbunătăţirii performanţelor sexuale, fiind cunoscută şi sub denumirea de viagra naturală.

1210 afișări
Imaginea articolului Ţelina - afrodisiac pentru femei, când o iau bărbaţii

Ţelina - afrodisiac pentru femei, când o iau bărbaţii (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbaţii care mănâncă ţelină sunt irezistibili pentru femei, deoarece prezintă un nivel crescut de feromoni în organism. Feromonii sunt produse chimice care transmit semnale olfactive persoanelor de sex opus, semnale care declanşează sentimente romantice. În plus, această substanţă nu are miros, atracţia se produce la nivelul creierului, susţin specialiştii. Aceasta este concluzia a trei medici, Judy Garman, Mark Anderson şi Walter Gaman, care susţin că ţelina este singurul aliment care stimulează organismul să producă feromoni în mod natural.

Citeşte mai multe despre efectele afrodisiace ale ţelinei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici