Terapia cu portocale şi alge marine te subţiază cu 5 kg

Împachetările cu nectar de portocale combinat cu alge marine ajută la pierderea în kilograme şi în centimetri, fiind de ajutor, de asemenea, şi în eliminarea apei în exces din organism, spun specialiştii.

38 afișări
Imaginea articolului Terapia cu portocale şi alge marine te subţiază cu 5 kg

Terapia cu portocale şi alge marine te subţiază cu 5 kg (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

"Pentru arderea locală a grăsimilor şi pentru detoxifierea corpului, se recomandă împachetările naturale bazate pe extract de vitamina C, şi anume nectar de portocale combinat cu alge marine naturale. După un tratament complex, care durează 10 şedinţe, puteţi scăpa de până la 4-6 kg şi peste 20 cm în circumferinţă. Pielea se va detoxifia şi va fi mult mai strălucitoare şi mai fermă, iar anumite pete de pe corp pot dispărea datorită conţinutului ridicat de vitamina C", explică Betty Raţiu, managerul unui centru pentru slăbit din Capitală.

Citeşte mai multe despre terapia cu portocale şi alge marine pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici