Top 5 exerciţii pe care le faci greşit la tine acasă

Românii care doresc să se menţină în formă, dar nu au bani sau nu vor să plătească un abonament la o sală de fitness preferă să facă acasă o serie de exerciţii, dar îşi asumă un mare risc, arată "Gândul".

46 afișări
Imaginea articolului Top 5 exerciţii pe care le faci greşit la tine acasă

Top 5 exerciţii pe care le faci greşit la tine acasă (Imagine: Gândul)

Pentru că banalele genuflexiuni, flotări sau abdomene îţi pot face mai mult rău decât bine dacă nu sunt executate corect. Cel puţin aşa susţine Stacy Berman, un cunoscut antrenor personal din New York, cea care te lămureşte ce greşeşti în exerciţiile tale şi te învaţă cum să te corectezi.

Citeşte mai multe despre cum trebuie executate corect exerciţiile fizice pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici