Top 9 sfaturi pentru un organism sănătos

Primăvara este perioada perfectă pentru a-ţi ajuta organismul să îşi regenereze celulele, să îşi crească imunitatea şi să îşi amplifice energia. Cum poţi face acest lucru? Luându-ţi vitaminele şi mineralele necesare unei bune funcţionări a organismului din legumele şi fructele sezonului, susţin medicii nutriţionişti de la o clinică particulară din Bucureşti.

1569 afișări
Imaginea articolului Top 9 sfaturi pentru un organism sănătos

Top 9 sfaturi pentru un organism sănătos (Shutterstock/Publimedia)

Specialiştii recomandă 9 paşi prin care poţi avea un organism sănătos

► Începe-ţi dimineaţa cu o jumătate de bol de cereale integrale sau două felii de pâine neagră. Îţi vor da energie pentru câteva ore bune, fără să îţi afecteze greutatea. Cerealele conţin fibre solubile ce cresc saţietatea şi ajută la o bună funcţionare a intestinului.
► Consumă 4-6 porţii de legume şi fructe pe zi. Alege legumele crude pentru că astfel vitaminele şi fibrele nu se vor pierde.
► Mai mult decat atât, dacă înlocuieşti snacksurile cu morcovi, ardei, castraveţi sau ridichi proaspete, ocoleşti kilogramele în plus şi ai parte de un aport de vitamine de care are nevoie un corp sănătos.
Citeşte mai multe sfaturi pentru un organism sănătos pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici