Tratament natural, remediu împotriva sindromului premenstrual

Statisticile arată că 75 la sută dintre femei suferă de una sau mai multe tulburări fizice şi emoţionale în perioada premergătoare menstruaţiei. Senzaţia bruscă de căldură, bufeuri, o stare continuă de nervozitate, stări de anxietate şi depresie sunt simptomele des întâlnite în rândul femeilor care suferă de sindromul premenstrual.

166 afișări
Imaginea articolului Tratament natural, remediu împotriva sindromului premenstrual

Tratament natural, remediu împotriva sindromului premenstrual (Imagine: Dragoş Cristescu/Mediafax Foto)

Potrivit estimărilor Institutului Naţional de Statistică, 75 la sută dintre femei suferă de una sau mai multe tulburări fzice şi emoţionale în perioada premergătoare menstruaţiei, în timp ce 10 la sută dintre reprezentantele sexului slab se confruntă cu o formă severă a simptomelor. Pentru ameliorarea stărilor de rău, recent, pe piaţa farmaceutică, a fost lansat un nou tratament sută la sută natural, care reduce cu peste 90 la sută durerile şi tulburările din perioada menstruală.

Citeşte mai multe despre tratamentul natural al sindromului premenstrual pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici