Trei măşti hrănitoare de faţă pentru zilele toride

Razele ultraviolete şi temperaturile ridicate atacă pigmenţii pielii, iar specialiştii în cosmetică oferă câteva ponturi esenţiale pentru ten în zilele toride. Potrivit acestora, fructele sau legumele, bogate în minerale şi vitamine, revigorează tenul.

163 afișări
Imaginea articolului Trei măşti hrănitoare de faţă pentru zilele toride

Trei măşti hrănitoare de faţă pentru zilele toride (Imagine: Shutterstock)

Astfel, masca pe bază de castravete are un rol tonic şi se potriveşte oricărui tip de ten. Ca să o pregătiţi, aveţi nevoie de un castravete şi două linguri de iaurt. Se rade castravetele şi se amestecă cu lingurile de iaurt proaspăt. Pasta obţinută se aplică pe faţă şi pe gât şi se lasă să acţioneze timp de 10-15 minute. Apoi, se clăteşte cu apă călduţă.

Pentru persoanele cu ten mixt, se recomandă masca pe bază de morcovi. Aceasta are rol de detoxifiere şi hidratare în acelaşi timp. Pentru a realiza acest tratament facial, aveţi nevoie, pe lângă un morcov, de o lingură de brânză de vaci.

Citeşte mai multe despre măştile hrănitoare de faţă pentru zilele toride pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici