Trei paşi esenţiali pentru a slăbi 4 kilograme pe săptămână

Renunţarea la mâncarea de tip fast-food, la dulciuri şi includerea în dietă a cât mai multor legume şi fructe ne ajută să scădem în greutate într-un mod sănătos.

53 afișări
Imaginea articolului Trei paşi esenţiali pentru a slăbi 4 kilograme pe săptămână

Trei paşi esenţiali pentru a slăbi 4 kilograme pe săptămână

Medicii nutriţionişti susţin că pentru a scăpa de kilogramele în plus într-un timp relativ scurt trebuie să respectăm trei paşi esenţiali. Potrivit acestora, astfel organismul nu va avea de suferit.

● Fixarea unui program de mese este prima regulă atunci când vrem să scăpăm de surplusul de kilograme. Pentru ca dieta să aibă succes, medicii recomandă să mănânci puţin şi des, pentru ca organismul să fie stimulat să ardă grăsimile acumulate. Astfel, cinci mese pe zi, dintre care trei principale - mic dejun, masa de prânz şi cina, şi două de fructe sau legume sunt indicate pentru a slăbi sănătos. Masa de seară nu trebuie să fie luată după ora 19, iar în cazul persoanelor care lucrează până târziu în noapte este indicat să mănânce cu cel mult patru ore înainte de a se duce la culcare, deoarce după ora 20 funcţiile de ardere ale corpului sunt încetinite.

Citeşte mai multe despre reţeta de slăbit rapid pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici