Un tratament pe bază de laser stimulează refacerea podoabei capilare

Căderea părului afectează anual un număr tot mai mare de oameni. Stresul, alimentaţia deficitară în nutrienţi, accesoriile din materiale necorespunzătoare, care "sufocă" firul de păr, moştenirea genetică şi predispoziţia provocată de o anumită afecţiune, toate acestea sunt posibile motive ale căderii excesive a firelor de păr, spune dr. Anca Doboş, medic primar dermato-venerologie, citat de Gândul.

87 afișări
Imaginea articolului Un tratament pe bază de laser stimulează refacerea podoabei capilare

Un tratament pe bază de laser stimulează refacerea podoabei capilare (Imagine:Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Pentru a preveni apariţia acestei probleme inestetice există tot felul de tratamente, de la şampoane, creme şi chiar medicamente, dar nu toate au un efect spectaculos. O noutate pe piaţă o reprezintă tratamentul pe bază de laser -o metodă de stimulare a creşterii podoabei capilare.

Aparatul acţionează prin intermediul energiei laser low-level, care stimulează creşterea părului pe scalp, îmbunătăţeşte calitatea acestuia şi opreşte căderea.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici