Vezi aici care sunt cele mai uzuale tratamente estetice la care recurg femeile

Află cam care sunt cele mai uzuale tratamente estetice la care recurg femeile, pentru a-şi modela chipul său corpul.

97 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt cele mai uzuale tratamente estetice la care recurg femeile

Vezi aici care sunt cele mai uzuale tratamente estetice la care recurg femeile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi, la origini, operaţiile estetice erau folosite în intervenţii reconstructive , odată cu evoluţia tehnologică şi medicală, din ce în ce mai mulţi pacienţi apelează la chirurgie plastică, pentru remodelare.

Doctorii spun că cei mai mulţi pacienţi care apelează la ei pentru diverse operaţii chirurgicale sunt nemultumiţi de corpul lor şi sunt foarte depresivi, se simt excluşi din societate şi nu pot funcţiona 100%, din cauza acelor defecte cu care s-au născut sau le-au dobândit.

Citeşte mai multe despre cele mai uzuale tratamente estetice la care recurg femeile pe www.apropo.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici