Vezi aici câteva leacuri băbeşti contra răcelii şi gripei

Medicii atenţionează că, dacă tratamentele băbeşti nu dau rezultate, ba mai mult, afecţiunea se acutizează, trebuie să mergem la doctor, informează cotidianul Gândul.

428 afișări
Imaginea articolului Vezi aici câteva leacuri băbeşti contra răcelii şi gripei

Vezi aici câteva leacuri băbeşti contra răcelii şi gripei (Imagine: Mediafax Foto)

Mierea şi lămâia sunt remediile cel mai des folosite de fiecare dintre noi atunci când răceala sau gripă ne încearcă. Nu puţini îşi tratează durerile de cap sau de gât cu felii de cartofi sau foi de varză.

Ca să evite vizita la medic, oamenii au găsit leacuri şi pentru scăderea febrei.

Citeşte mai multe despre tratamentele băbeşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici