Viaţă descoperită la 700 de ani lumină faţă de Pământ

O echipă de cercetători spanioli de la Instituto Astrofísica de Canarias (IAC) a reuşit să identifice molecule de naftalină la o distanţă de circa 700 de ani lumină faţă de Terra, informează Descopera.ro.

57 afișări
Imaginea articolului Viaţă descoperită la 700 de ani lumină faţă de Pământ

Viaţă descoperită la 700 de ani lumină faţă de Pământ (Imagine: www.descopera.ro)

Conform acestora, naftalina, una dintre cele mai complexe molecule descoperite în mediul interstelar, ar sta la baza apariţiei vieţii pe Terra, anunţă ScienceDaily.

Citeşte mai multe despre viaţa descoperită la 700 de ani lumină faţă de Pamânt pe www.descopera.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici