Vindecă bolile la nivel energetic!

Înainte să se instaleze la nivel organic şi să ne transmită semnale prin intermediul simptomelor, bolile ne perturbă echilibrul energetic. Vestea bună este că putem acţiona tocmai la acest nivel pentru a preveni apariţia lor.

159 afișări
Imaginea articolului Vindecă bolile la nivel energetic!

Vindecă bolile la nivel energetic! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În jurul corpului nostru fizic există nişte frecvenţe foarte clar cuantificabile, care formează câmpul energetic sau aura. Atunci când acest câmp este perturbat, apar blocajele energetice, iar cercetătorii au demonstrat că vorbim deja despre punctul de pornire al bolilor. În acest moment, nu există nici un simptom în plan fizic, însă sunt create toate premisele instalării afecţiunilor.

Citeşte mai multe despre vindecarea la nivel energetic pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici