Vopseaua de păr ne îmbolnăveşte ficatul!

Nu îţi mai vopsi părul dacă nu ţi-au apărut încă firele albe şi fă tot posibilul să te laşi de fumat! Aceste două "vicii" constituie împreună un factor de risc în instalarea bolilor de ficat, informeaza Csid.ro.

1250 afișări
Imaginea articolului Vopseaua de păr ne îmbolnăveşte ficatul!

Vopseaua de par ne imbolnaveste ficatul! (Imagine: Shutterstock)

Ciroza biliară primară (CBP), forma incipientă a cirozei, este o afecţiune autoimună ce duce la distrugerea progresivă a canalelor biliare. Astfel, fluxul lichidului biliar este oprit, acesta refulând în cele din urmă în sange şi distrugând ţesutul hepatic din zonă.

Citeste mai multe pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici