Administraţia Prezidenţială cumpără bilete de avion în valoare de peste două milioane de lei

Administraţia Prezidenţială a anunţat intenţia de a încheia un acord cadru cu mai multe firme pentru achiziţionarea de servicii de transport aerian intern şi internaţional pentru următorii patru ani. Suma de bani pusă la bătaie se ridică la peste 2,3 milioane de lei.

1895 afișări
Imaginea articolului Administraţia Prezidenţială cumpără bilete de avion în valoare de peste două milioane de lei

Administraţia Prezidenţială cumpără bilete de avion în valoare de peste două milioane de lei (Imagine: Ovidiu Matiu/ Mediafax Foto)

”Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru cu cel puţin 2 operatori economici, (numărul maxim fiind nelimitat) atribuind ulterior, prin reluarea competitiei între operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, contracte subsecvente de servicii de transport aerian intern şi/sau internaţional de pasageri pentru destinaţiile / clasele / durata / condiţiile deplasării stabilite de către autoritatea contractantă în etapa de reluare a competiţiei”, se arată în anunţul postat de Administraţia Prezidenţială.

”Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza cu respectarea elementelor / condiţiilor prevăzute în acordul-cadru, prin reluarea competiţiei ori de cate ori va apărea necesitatea organizării unor deplasări în ţară şi/sau străinatate a personalului sau delegaţilor autoritaţii contractante”, se mai precizează în anunţ.

Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi are o valoare totală de 2.333.333,33 lei. În urma licitaţiei deschise, au fost aleşi operatorii care au oferit cel mai mic preţ. Aceştia sunt: Danco Pro Communication SRL, Weco Tmc SRL, Olimpic International Turism SRL, Travel Time D&R SRL, Eximtur SRL, Accent Travel & Events SRL, Expert Multiservices Impex SRL, Hobby Tour SRL, World Tourism & Tours SRL şi Paravion Tour.

Citeşte şi: Video Cladiri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici