Anchetă la un centru de noapte din Iaşi după decesul unei femei în vârstă de 61 de ani

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după ce o femeie de 61 de ani a murit, miercuri noapte, într-un centru de noapte al primăriei municipiului Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

468 afișări
Imaginea articolului Anchetă la un centru de noapte din Iaşi după decesul unei femei în vârstă de 61 de ani

Anchetă la un centru de noapte din Iaşi după decesul unei femei în vârstă de 61 de ani

Incidentul a avut loc cu puţin timp în jurul orei 23, când femeii i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardiorespirator.

Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat, însă femeia nu a mai putut fi resuscitată.

Cei care locuiesc în adăpostul de noapte "C.A. Rosetti" din Iaşi susţin că femeia ar fi fost victima unui accident rutier nedeclarat, produs în urmă cu două seri.

"Ieri seară a venit accidentată de o maşină, un cetăţean a venit şi ne-a zis că a fost lovită, dar nu ne-a spus mai multe, noi am monitorizat-o oarecum, avem asistent medical care supraveghează tot. Astăzi a fost bine, s-a simţit bine, ea se ştia cu boală la inimă şi cu cancer la plămân, după un sfert de oră de la sosirea ei în adăpost a căzut în stare de inconştienţă, am solicitat ajutor prin 112 şi s-a constat decesul.", a spus unul dintre cei care locuiesc în centrul de noapte.

Însă alţii susţin însă că femeia ar fi fost bătută.

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi fac cercetări în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici