Ciolacu, despre fotografiile din presă în care apare şi George Simion (AUR): „Ne-am contactat unul pe altul”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, precizează că nu a avut o întâlnire cu liderul AUR George Simion, ci o discuţie telefonică: „Ne-am contactat unul pe altul”.

2579 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre fotografiile din presă în care apare şi George Simion (AUR): „Ne-am contactat unul pe altul”

Ciolacu, despre discuţia cu George Simion: Ne-am contactat unul pe altul

„Nu am avut o întâlnire, ci o discuţie telefonică cu dl. Simion. Nu am avut o întâlnire personală cu dl. Simion. Am avut o discuţie cu un viitor coleg în Parlamentul României”, relatează Marcel Ciolacu.

Întrebat cine a provocat discuţia, liderul Partidului Social Democrat a spus: „Ne-am contactat unul pe altul. Am avut o discuţie, ne-am făcut rost de telefoanele unul celuilalt”.

De asemenea, el spune că nu a avut discuţii pentru crearea de majorităţi cu liderii politici.

Potrivit informaţiilor Gândul.ro, preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu. În fotografiile prezentate de publicaţie apare şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici