dm drogerie markt România susţine MagiCAMP cu 15.000 de euro

Parteneriatul dintre MagiCAMP şi dm drogerie markt România, început în urmă cu un an, continuă.

Articol cu conținut publicitar

731 afișări
Imaginea articolului dm drogerie markt România susţine MagiCAMP cu 15.000 de euro

dm drogerie markt România susţine MagiCAMP cu 15.000 de euro

Parteneriatul dintre MagiCAMP şi dm drogerie markt România continuă şi în această iarnă, prin campania „Caravana Îmbrăţişărilor”. În pragul sărbătorilor de iarnă, peste 1.000 de copii se bucură de pachetele surpriză, pregătite special pentru ei, de către echipa dm drogerie markt. Alături de voluntarii MagiCAMP, echipa dm este ajutorul lui Moş Crăciun şi în acest an, reuşind să bucure copiii din toată ţara. Cu ocazia acestei campanii, dm drogerie markt a alocat peste 15.000 EUR pentru cadourile celor mici.

Caravana Îmbrăţişărilor powered by dm este un proiect susţinut de către dm drogerie markt România, prin care sute de copii se bucură, cu ocazia Crăciunului, de cadouri pregătite de echipa dm şi voluntarii MagiCAMP. Pachetele pentru cei mici conţin de la produse marcă proprie dm, până la jucării, care au fost alese cu mare grijă, pentru ca ei să se poată bucura de magia Crăciunului.

„În 2018, în tabăra MagiCAMP, Vlăduţ şi-a dorit o îmbrăţişare. Ne-am decis să oferim câte o îmbrăţişare fiecărui copil pe care l-am sprijinit pe parcursul anului şi fraţilor lor, aşa că la finele anului 2018 am pornit, cu voluntari, angajaţi din companii şi membrii din echipa MagiCAMP, cu cadouri către 800 de copii, respectiv 370 de familii. Anul acesta 1.100 de copii din 400 de familii vor primi cadouri şi zâmbete, prin campania „Caravana Îmbrăţişărilor” MagiCAMP – Crăciun 2019. Ne dorim să avem, astfel, un alt proiect cu tradiţie, care să aducă bucurie copiilor cu afecţiuni oncologice şi să le arătăm familiilor acestora că nu sunt singuri. Mulţumim tuturor celor care ne sprijină, parteneri şi voluntari, pentru a realiza acest proiect minunat!” - Cristina Ghiţă, Manager Proiect Caravana Îmbrăţişărilor powered by dm.

Parteneriatul dintre dm drogerie markt România şi MagiCAMP a început în urmă cu un an, iar prin intermediul acestuia s-au desfăşurat în mod constant, mai multe campanii menite să ajute persoanele care se confruntă cu diferite provocări financiare. 

„MagiCAMP este o asociaţie pe care o susţinem din toată inima şi ne alăturăm, de fiecare dată când avem ocazia, proiectelor pe care aceasta le derulează. Pe parcursul anului, cu ajutorul voluntarilor şi echipei noastre, am reuşit să îi ajutăm atât pe copiii aflaţi în situaţii mai delicate, cât şi pe familiile lor, fie că a fost vorba de o masă caldă, fie de un loc în căminul MagicHOME. Ne bucurăm că avem ocazia să facem parte din această poveste magică” - Daniela Jordanovski, Director Achiziţii şi Marketing, dm drogerie markt România.

Caravana Îmbrăţişărilor powered by dm este doar unul dintre proiectele pe care dm drogerie markt şi MagiCAMP le desfăşoară împreună. În această primăvară, cu ocazia zilei de 8 martie, în drogheriile dm au putut fi găsite şi achiziţionate brăţări MagiCAMP, clienţii fiind informaţi de faptul că, prin cumpărarea acestor brăţări, vor contribui la asigurarea unei mese calde pentru un copil din tabăra MagiCAMP sau chiar pentru găzduirea părinţilor în căminul MagiCAMP, iar un număr mai mare de brăţări cumpărate ar putea asigura alimente pentru o întreagă familie. De asemenea, în cadrul deschiderii a două noi drogherii dm, totalul încasărilor realizate pe parcursul a trei ore, a fost donat către proiectele asociaţiei MagiCAMP.

Compania dm drogerie markt a fost înfiinţată în 1973, iar de atunci s-a extins în 13 ţări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria, cu aproximativ 3.500 de drogherii şi 60.000 de angajaţi în Europa. În România, lanţul de drogherii este prezent de mai mult de 12 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 900 de locuri de muncă şi a deschis peste 100 de drogherii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici