Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire

  • Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire
  • Ei sunt acuzaţi că ar fi ameninţat cu violenţe cântăreţi de manele
  • Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă
1788 afișări
Imaginea articolului Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire

Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire

Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie şi şantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1, anunţă Poliţia Capitalei.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, faţă de doi bărbaţi, membri ai unui grup infracţional, pentru tâlhărie şi şantaj. Cei doi au fost daţi în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

În această cauză, faţă de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar altele 5 fiind cercetate sub control judiciar.

În 21 iulie, peste 100 de poliţişti au făcut 11 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, în dosarul penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie şi şantaj.

Surse judiciare spun că este vorba despre lideri ai clanului Duduianu, bănuiţi că au ameninţat cu violenţe cântăreţi de manele. Maneliştii ar fi reclamat pagube de până la 100.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici