Drama logodnicei lui Daniele Rugani de la Juventus: "Am coronavirus şi sunt însărcinată" Mesajul fotbalistului

Daniele Rugani, primul fotbalist depistat pozitiv cu COVID-19 din Serie A, a mai primit o veste proastă. Logodnica sa a fost şi ea depistată cu acelaşi virus, însă ea este asimptomatică.

1565 afișări
Imaginea articolului Drama logodnicei lui Daniele Rugani de la Juventus: "Am coronavirus şi sunt însărcinată" Mesajul fotbalistului

Drama logodnicei lui Daniele Rugani de la Juventus: "Am coronavirus şi sunt însărcinată" Mesajul fotbalistului

Michela Persico, logodnica lui Daniele Rugani, a anunţat pe Instagram că este infectată cu noul coronavirus şi este îngrijorată deoarece este gravidă cu copilul fotbalistului. Femeia se simte bine însă şi este asimptomatică. Italia e cea mai afectată ţară de coronavirus, cu peste 31.000 de îmbolnăviţi si 2500 de decese.

"Sunt însărcinată în luna a patra, nu ştiu ce se va întâmpla! Nici nu-mi vine să vorbesc despre asta! Sper ca acest virus să nu aibă repercusiuni asupra copilului. Medicii mi-au dat asigurări că nu vor apărea probleme, Dar puneţi-vă în locul meu! Mi-e teribil de frică! Suntem amândoi în carantină, dar separat. Trebuia să fie un moment de bucurie, dar viaţa ne-a jucat o festă," a spus Michela Persico.

Daniele Rugani le-a transmis fanilor că se simte bine. El s-a izolat în cantonamentul lui Juventus, în timp ce restul de coechipieri au plecat acasă.

"Mă simt bine, vreau să asigur pe toată lumea că nu am probleme. Din fericire, nu am avut simptome grave, pot să mă consider norocos. A fost mai mult şocul de a fi primul care a contactat virusul în lumea fotbalului. ... Sper că toţi vom depăşi acest moment!", a fost mesajul lui Rugani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici