Explozie la Georgia Guidestones: misteriosul „Stonehenge al Americii” conţine instrucţiuni despre Apocalipsă

O explozie a distrus una dintre plăcile Georgia Guidestones, un monument de granit situat în comitatul Elbert, Georgia, Statele Unite ale Americii.

Urmărește
3223 afișări
Imaginea articolului Explozie la Georgia Guidestones: misteriosul „Stonehenge al Americii” conţine instrucţiuni despre Apocalipsă

Camerele de supraveghere au surprins o maşină ieşind de la faţa locului, iar autorităţile investighează episodul. În ciuda faptului că a fost construit în 1980, monumentul a fost supranumit „Stonehenge al Americii”, referindu-se la situl preistoric din Regatul Unit.

Structura, înaltă de 5,8 metri şi cântărind 119 tone, a fost comandată de o persoană sau grup sub pseudonimul RC Christian. Pe 22 martie 1980, a fost dezvăluit unei mulţimi de aproximativ 100 de persoane. Un membru al mulţimii, un pastor local, a susţinut imediat că pietrele au fost construite pentru închinarea diavolului datorită aspectului lor asemănător Stonehenge.

Pe fiecare parte, gravate în patru limbi antice - cuneiform babilonian, greacă clasică, sanscrită şi hieroglifă egipteană - erau cuvintele: „Fie ca acestea să fie repere pentru o epocă a raţiunii”. Şi scrise în opt limbi - engleză, rusă, chineză mandarină, arabă, ebraică clasică, swahili, hindi şi spaniolă - au fost instrucţiuni criptice pentru reconstruirea societăţii după Ziua Apocalipsei:

Păstrează umanitatea sub 500.000.000. în echilibru perpetuu cu natura; îndrumează reproducerea cu înţelepciune. - îmbunătăţirea aptitudinii fizice şi a diversităţii; Unirea umanităţii cu o nouă limbă vie; Stăpânirea pasiunii - credinţă - tradiţia - şi toate lucrurile cu raţiune temperată; Protejaţi oamenii şi naţiunile cu legi echitabile şi instanţe corecte; Lăsaţi toate naţiunile să conducă în interior prin soluţionarea disputelor externe în o curte mondială; Evitaţi legile mărunte şi funcţionarii inutile; Echilibraţi drepturile personale cu îndatoririle sociale; Adevărul - frumuseţea - dragostea - căutarea armoniei cu infinitul; Nu fiţi un cancer pe Pământ - Lasă spaţiu naturii - Lasă spaţiu naturii".

Site-ul de turism de stat ExploreGeorgia.org afirmă că monumentul serveşte „ca calendar astronomic şi în fiecare zi la amiază soarele străluceşte printr-o gaură îngustă din structură şi luminează data zilei pe o gravură”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici