Germania: N-au scăpat de coronavirus! Sute de cazuri noi înregistrate după ce au relaxat măsurile

Lăudaţi pentru felul în care au gestionat situaţia pandemiei cu noul coronavirus, Germania a început să întâmpine probleme după ce oficialii din Bundestag au introdus primele măsuri de relaxare.

4514 afișări
Imaginea articolului Germania: N-au scăpat de coronavirus! Sute de cazuri noi înregistrate după ce au relaxat măsurile

Germania: N-au scăpat de coronavirus! Sute de cazuri noi înregistrate după ce au relaxat măsurile

În ultimele 24 de ore, numărul pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus a crescut cu 431, ajungând la 178.281, au arătat datele furnizate de worldometers.com. Numărul deceselor a crescut cu 31, bilanţul total ajungând la 8.247 de morţi. Cel puţin 40 de persoane au fost infectate cu virusul după ce au participat la un eveniment religios din oraşul Frankfurt, astfel comunitatea a declarat că serviciile religioase se vor suspenda şi se vor susţine în mediul online.

În Berlin au fost proteste care s-au soldat cu zeci de arestări. Manifestarea a fost formată din militanţi extremişti, iar ţinta protestatarilor a fost Angela Merkel, care a declarat că măsurile sunt în continuare necesare în combaterea epidemiei cu noul coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici