HOROSCOP 25 noiembrie – Luna merge în gol. Vezi cum afectează zodia ta acest tranzit astral

Luna merge azi în gol prin semnul Berbecului, în sensul în care nu face niciun aspect cu o altă planetă. Aşadar, cea mai bună decizie pe care o putem lua azi este să nu luăm nicio decizie.

3882 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 noiembrie – Luna merge în gol. Vezi cum afectează zodia ta acest tranzit astral

HOROSCOP 25 noiembrie – Luna merge în gol. Vezi cum te afectează acest tranzit astral

HOROSCOP 25 noiembrie Berbec

 

Luna se mişcă azi în gol prin semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă multă energie la mijlocul acestei săptămâni, dar mai puţină pricepere în modul în care o administrezi. Tinzi poate să te hazardezi, să începi multe lucruri pe care nu reuşeşti să le duci la bun sfârşit. Aşadar, răbdarea este astăzi ceva ce îţi impui şi la fel se poate spune şi despre consecvenţă. În plus, ai grijă să îţi controlezi reacţiile cât de bine poţi, căci altfel ar putea exista probleme în a delimita corect agresivitatea de asertivitate. Momentele de introspecţie îşi sunt aliate de nădejde azi.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Taur

 

Luna tranzitează în gol casa subconştientului din horoscopul tău general, iar asta te-ar putea împiedica să îţi controlezi foarte bine emoţiile şi reacţiile. De regulă, nu eşti o persoană care să îşi iasă din fire sau să spună lucruri pe care ar putea ajunge să le regrete mai devreme sau mai târziu. Astăzi însă faci excepţie de la acest comportament şi îţi asumi unele riscuri voluntar sau involuntar. S-ar putea totuşi să nu câştigi de pe urma lor, să ai mai degrabă de pierdut din cauza faptului că faci rabat de la cine eşti în mod obişnuit. Şochezi şi nu-i de bine.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Gemeni

 

Luna merge în gol azi prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, fapt pentru care este posibil să nu vezi azi prea multe progrese în cazul lor. Încearcă nici să nu te chinui prea tare să aduci modificări sau schimbări. S-ar putea să te grăbeşti şi să nu cunoşti de fapt cât de mult te poţi baza pe ceilalţi sau pe ideile tale, mai ales când vine vorba să pui în practică idei. De asemenea, ai putea avea parte de scântei în ce priveşte unele relaţii de prietenie, dar este vorba despre ceva trecător doar.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Rac

 

Cu Luna vidă în casa carierei din harta ta solară, este posibil să simţi că marşezi în gol din punct de vedere profesional. Ai motoarele turate la maximum, dar parcă nu faci progresele pe care ţi le doreşti la locul de muncă. Încearcă să nu îţi verşi frustrarea pe cei din jur şi mai ales fereşte-te să aduci reproşuri într-o formă sau alta superiorilor. În caz contrar, s-ar putea să dai curs unor situaţii greu de gestionat. Orientează-ţi mai bine energia către a te organiza mai bine în plan profesional. S-ar putea să te întâlneşti cu provocări destul de multe.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Leu

 

Luna se deplasează azi în gol prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi proceselor birocratice. Dacă ai posibilitatea, amână oricare din iniţiativele care au legătură cu domeniile anterior menţionate. S-ar putea să nu realizezi mare lucru de pe urma lor sau se poate întâmpla să fii obligat(ă) de circumstanţe să le reprogramezi. În orice caz, poţi avea tendinţa de a trage concluzii pripite, de a face judecăţi de valoare care pot fi eronate. În consecinţă, aceasta-i una din acele zile în care trebuie să ai grijă ce spui pentru a nu fi interpretat(ă) greşit de cei din jur.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Fecioară

 

Luna se mişcă azi în gol prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că climatul astral actual nu este cel mai prielnic pentru discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în legătură cu banii. Poate ar fi mai bine să laşi pe mâine discuţiile care vizează investiţiile sau cheltuielile din resurse proprii. De asemenea, caută să menţii în echilibru raportul de forţe pe aceste planuri, adică în viaţa sentimentală sau profesională. În caz contrar, s-ar putea forţa unele limite care riscă să conducă la comportamente şi atitudini care pot fi greu de gestionat în viitor.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Balanţă

 

Luna avansează azi în gol prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că se nasc tensiuni între tine şi partenerul tău de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Motivele nu sunt întemeiate, ci au mai degrabă legătură cu diferenţe de viziune şi mentalitate peste care altădată treceţi destul de uşor. În consecinţă, este important să vezi cum abordezi situaţiile care ar putea conduce la un schimb de replici acid între tine şi ei. Poate ar fi mai bine să nu discutaţi anumite subiecte sau să le gestionaţi mai atent.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Scorpion

 

Luna tranzitează azi în gol casa sănătăţii şi a muncii. În felul acesta, graba s-ar putea să îţi strice treaba la locul de muncă. Nu te pripi şi nu lua decizii pe baza unor jumătăţi de informaţie. În caz contrar, s-ar putea să te alegi mai degrabă cu erori decât cu sarcini pe care le finalizezi în timp record. Din punct de vedere medical, creşte riscul durerilor de cap şi migrene. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum gestionezi stresul şi momentele de tensiune din viaţa profesională. S-ar putea să le somatizezi, să le transformi în probleme de sănătate.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Săgetător

 

Luna se mişcă azi în gol prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care mijlocul de săptămână ar putea fi unul tensionat pentru tine în raport cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Încearcă să gestionezi cu mai multă atenţie momentele de tensiune sau subiectele de discuţie care pot degenera. De regulă, îţi reuşeşte des să dezamorsezi bomba conflictelor înainte să explodeze, dar s-ar putea ca astăzi să te mişti mai greu din acest punct de vedere. Axează-te mai degrabă pe teme care evidenţiază asemănările de viziune între voi şi menţine un climat domestic pozitiv.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Capricorn

 

Luna se deplasează astăzi în gol prin casa familiei din harta ta solară, ceea ce înseamnă că te numeri şi tu printre nativii(ele) care ar putea experimenta tensiuni în relaţie cu rudele apropiate. Ai mai puţină răbdare să îi asculţi decât de obicei, iar asta se poate traduce prin situaţii conflictuale. În circumstanţe ca acestea, este aşadar important să nu deschizi subiecte sensibile, să dai dovadă de tact şi diplomaţie dacă nu poţi ocoli teme de interes maxim pentru tine şi apropiaţi. În caz contrar, atmosfera dintre voi ar putea-o apuca pe o curbă descendentă pe care o redresezi greu.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Vărsător

 

Luna progresează azi în gol prin casa comunicării din horoscopul tău general. Pe de-o parte, asta înseamnă că faci mai greu diferenţa între impunere agresivă şi asertivitate, ceea ce poate complica unele discuţii pe care nu le poţi amâna. Aşadar, este recomandat să îţi cântăreşti bine cuvintele, să le treci prin filtrul raţiunii înainte să le verbalizezi. De asemenea, comportamentul celor din jur te-ar putea ajuta să îţi adaptezi discursul, să îl ajustezi pentru a fi primit bine de interlocutori. Dar dacă ai totuşi posibilitatea să reprogramezi unele negocieri sau întrevederi de afaceri, aceasta ar fi cea mai bună soluţie.

 

HOROSCOP 25 noiembrie Peşti

 

Cu Luna vidă în casa bunurilor şi a banilor, este de aşteptat ca mijlocul acestei săptămâni să vină, în cazul tău, cu unele cheltuieli pe care nu aveai cum să le prefigurezi sau pe care nu ai reuşit să le intuieşti la timp. Încearcă să dai dovadă de prezenţă de spirit, să le poţi reduce totuşi dacă ai posibilitatea. Ar putea fi vorba despre unele achiziţii pe care le poţi amâna ori de nişte facturi a căror plată ar putea fi amânată o vreme. În orice caz, trebuie să menţii controlul, să ţii o evidenţă clară a bugetului tău curent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici