HOROSCOP 30 mai. Mercur retrogradează prin Gemeni. Tensiuni şi neînţelegeri la tot pasul

  • Mercur începe azi să retrogradeze prin domiciliul său diurn, Gemenii, sens de mers aparent invers pe care îl păstrează până pe 23 iunie.
  • În această perioadă, nu se recomandă, zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) mai ales, să semneze contracte sau să poarte negocieri.
18193 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 mai. Mercur retrogradează prin Gemeni. Tensiuni şi neînţelegeri la tot pasul

HOROSCOP 30 mai. Mercur retrogradează prin Gemeni. Tensiuni şi neînţelegeri la tot pasul

HOROSCOP 30 mai Berbec

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn că, în perioada care urmează, s-ar putea să te confrunţi mai des cu emoţii atunci când trebuie să iei cuvântul sau poate că nu reuşeşti să îţi aduni gândurile la fel de bine ca de obicei. Aşadar, dacă ai de purtat discuţii importante, poate nu ar fi rău să îţi faci în minte un plan cu ceea ce vrei neapărat să spui.

HOROSCOP 30 mai Taur

Mercur se mişcă, de astăzi încolo, în sens aparent invers prin casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce face să crească riscul de pagube. Prin urmare, se recomandă să fii mult mai atent(ă) decât de obicei dacă faci investiţii sau achiziţii aproape de limita ta de cumpărare. De asemenea, s-ar putea să ai impresia că unele sume pur şi simplu ţi se evaporă din cont. Vezi de unde anume pleacă această scurgere de fonduri.

HOROSCOP 30 mai Gemeni

Mercur intră azi în retrogradare prin semnul naşterii tale, ceea ce te face mai puţin expansiv(ă) şi vorbăreţ(aţă) decât eşti de obicei. Te gândeşti mai mult la posibilele urmări ale declaraţiilor tale şi nu vrei să atragi atenţie negativă. Cu alte cuvinte, s-ar putea spune că te interesează mai mult gura lumii, că îi acorzi mai mult credit decât ar fi sănătos să îi dai. Ai mai multă încredere în tine şi în viziunile tale.

HOROSCOP 30 mai Rac

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că te gândeşti mai mult la trecut, la persoane sau situaţii care nu mai fac parte din peisajul actual. Dacă aceste reflecţii te ajută să corectezi comportamente, rememorarea este binevenită, dar când nu face decât să redeschidă răni abia închise, nu merită să te duci cu gândul la ceea ce a fost. Profită de această perioadă pentru a face loc unor începuturi.

HOROSCOP 30 mai Leu

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce denotă faptul că acestea s-ar putea să stagneze sau chiar să involueze în perioada următoare. Sau poate că observi acest fenomen în cazul unei prietenii, care a dat de mai multă vreme semne că nu traversează o perioadă prea bună. Încearcă să vezi care este, de fapt, sursa problemelor pe care le experimentezi.

HOROSCOP 30 mai Fecioară

Mercur intră astăzi în retrogradare prin casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să simţi, în perioada următoare, că baţi pasul la locul de muncă sau chiar că nu reuşeşti să faci progresul pe care ţi l-ai dorit în direcţia poziţiei pe care ţi-o doreşti în domeniul de activitate sau la serviciu. Poate că acesta este un moment bun să îţi regândeşti strategia de a te promova în sectorul vieţii profesionale.

HOROSCOP 30 mai Balanţă

Mercur retrogradează de azi încolo prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice. Per ansamblu, urmează o perioadă în care se schimbă perspective: unii(ele) nativi(e) reiau sau abandonează cursuri, alţii(tele) amână o delegaţie sau o deplasare, procesele birocratice stagnează sau chiar dau înapoi, iar unele viziuni par să te tragă în spate în loc să te poarte înainte. Este clar că se cer regândite urgent unele aspecte foarte importante.

HOROSCOP 30 mai Scorpion

Mercur se mişcă de astăzi în sens aparent invers prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea indica un nivel mai mic de compatibilitate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în privinţa ideilor de proiecte în care ar trebui să investiţi. De asemenea, trebuie să ai grijă cum gestionezi raportul de forţe în aceste relaţii şi, mai ales, dezechilibre care ar putea apărea.

HOROSCOP 30 mai Săgetător

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea să îţi dea impresia că baţi pasul pe loc în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu unele persoane cu care lucrezi. Discuţiile ajung mai greu la o concluzie şi vi se întâmplă mai des să se termine cu ceartă. Aşadar, trebuie să depui mai multe eforturi în ceea ce priveşte modul în care comunici cu cei apropiaţi.

HOROSCOP 30 mai Capricorn

Mercur retrogradează de astăzi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii, semn că ai putea observa o scădere a nivelului de energie în următoarea perioadă şi/ sau a gradului de productivitate de care dai dovadă de obicei. În consecinţă, este o perioadă în care se recomandă ajustările de stil de viaţă şi lucru, astfel încât să îţi poţi îndeplini toate sarcinile din agendă. Nu va fi uşor, dar îţi vei mulţumi pentru iniţiativă foarte curând.

HOROSCOP 30 mai Vărsător

Mercur se mişcă de azi în sens aparent retrograd prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate face ca tensiunile să se contureze mai des între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă încă nu ai pe cineva, dar îţi place o anumită persoană, s-ar putea să nu îţi găseşti curajul să îi propui o întâlnire. Lasă lucrurile să evolueze în ritmul lor şi iniţiativa va veni.

HOROSCOP 30 mai Peşti

Mercur începe astăzi să se mişte în sens aparent retrograd prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea face comunicarea cu cei dragi o greutate în următoarea perioadă. Ies, mai mult decât de obicei, în evidenţă diferenţele de viziune şi de caracter, pe care îţi este greu să le ignori. Încearcă să nu le acorzi însă mai multă importanţă decât ar trebui şi concentrează-te mai mult pe principiile şi viziunile în comun.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici