Hrebenciuc: Şi PNL a semnalat incidente, am stabilit o întâlnire pentru o acţiune politică comună

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat că social-democraţii şi liberalii au stabilit să aibă o întâlnire, luni dimineaţă, pentru a se pune de acord asupra unei acţiuni politice comune, în urma incidentelor semnalate de către reprezentanţii celor două formaţiuni.

17 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Şi PNL a semnalat incidente, am stabilit o întâlnire pentru o acţiune politică comună

Hrebenciuc: Şi PNL a semnalat incidente, am stabilit o întâlnire pentru o acţiune politică comună (Imagine: Mediafax Foto)

"Am luat legătura cu colegii noştri liberali, care ne-au semnalat de asemenea incidente, astfel încât am hotărât ca, în cursul dimineţii - să vedem, după ora 9.00, 9.30 - 10.00 - ne vom întâlni cu ei pentru a ne pune de acord puţin asupra acestei chestiuni pentru a avea o acţiune politică comună", a spus Hrebenciuc.

Hrebenciuc a anunţat că liderii partidului au decis să ceară reprezentanţilor formaţiunii în Birourile Electorale Judeţene (BEJ) să nu semneze procesele verbale cu rezultatele alegerilor, având în vedere incidentele semnalate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici