Îngrijorare pentru Papa Francisc! Un episcop a fost testat pozitiv la Vatican

Veste îngrijorătoare pentru Papa Francisc. Un angajat de-al său a fost infectat cu coronavirus şi a fost transportat de urgenţă la un spital din Roma, relatează cei de la Daily Mail.

974 afișări
Imaginea articolului Îngrijorare pentru Papa Francisc! Un episcop a fost testat pozitiv la Vatican

Îngrijorare pentru Papa Francisc! Un episcop a fost testat pozitiv în Cetatea Vaticanului

Papa Francis, în vârstă de 83 de ani, locuieşte de ani de zile în Casa Santa Marta, o reşedinţă cu regim hotelier, în care Suveranul Pontif deţine un apartament, unde îşi serveşte singur mesele şi acordă conferinţe online. În urma acestei veşti, clădirea a fost dezinfectată total.

 
Conform publicaţiilor din Italia, starea de sănătate a Suveranului este foarte bună, acesta mănăncă de unul singur, stă de cele mai multe ori închis în camera sa şi când se deplasează în clădire păstrează distanţa necesară.
 
Acesta este cel de-al cincilea caz de infectare cu coronavirus depistat la Vatican. Italia se confruntă cu probelme foarte mari, înregistrându-se 7.503 de morţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici