Marius Tucă Show, de la 19:00, aici, la Aleph News. Invitaţii de azi sunt publicistul Ion Cristoiu şi generalul SIE, Silviu Predoiu

124 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, de la 19:00, aici, la Aleph News. Invitaţii de azi sunt publicistul Ion Cristoiu şi generalul SIE, Silviu Predoiu

Autor: Luiza Moldovan

Marius Tucă Show, de la 19:00, aici, la Aleph News. Invitaţii de azi sunt publicistul Ion Cristoiu şi generalul SIE, Silviu Predoiu

Incidenţa infecţiilor cu Sars-Cov2 e în scădere, iar autorităţile din alte ţări europene se gândesc să dea liber călătoriilor tuturor celor care sunt complet vaccinaţi. În plus, la puţin timp de la Ziua Internaţională a Presei, publicistul Ion Cristoiu vorbeşte despre cât de credibilă mai e presa în zilele noastre, în condiţiile în care, potrivit unui studiu recent, doar 30% din populaţie mai are încredere în jurnalişti.

Ce s-a ales de jurnalism în era influencerilor şi cum comunicăm mai bine în strategia de vaccinare? Despre puterea presei şi despre cum se schimbă mesajul, în prima parte a emisiunii, cu Ion Cristoiu invitat şi Marius Tucă la butoane.

Ofiţerul în Serviciul de Informaţii Externe Silviu Predoiu e inginer geolog, meserie pe care a profesat-o între 1985 şi 1990. Între 1987 şi 1989 a urmat un curs de informaţii externe la Şcoala de Ofiţeri de Securitate de la Brăneşti, apoi a fost încadrat la SIE după 1990. A fost ofiţer de contraspionaj extern, înaintat la grad de căpitan şi a absolvit un curs post-universitar de jurnalism.

Ce înseamnă spionaj şi contraspionaj, ce presupune să aperi interesul naţional? Care sunt clişeele cu care se confruntă un agent de securitate? Află diseară la Marius Tucă Show, dintr-o discuţie care promite să fie extrem de interesantă cu Silviu Predoiu.

Marius Tucă Show. De la şapte, la Aleph News. "Numai veşti rele mai aştept / Numai veşti proaste mai pot aduce: a mai murit un copac, / a mai plecat o pasăre / cineva şi-a tăiat sufletul într-un ciob de oglindă / undeva, în continentul iubirii au năvălit oamenii – cangur..." (Geo Dumitrescu, Africa de sub frunte)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici