Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

329 afișări

Prahova: Percheziţii la o persoană bănuită că a furat bijuterii de 100.000 de euro

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti fac, joi, în comuna Berceni, percheziţii la domiciliul unei persoane bănuite că ar fi furat bijuterii în valoare de 100.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stratul de zăpadă a ajuns la 25 de centimetri pe crestele munţilor Făgăraşi

Salvamontiştii sibieni recomandă, miercuri, evitarea deplasării pe traseele turistice superioare de pe versantul nordic, existând pericolul accidentelor montane, informează corespondentul MEDIAFAX.

Preşcolarii vor beneficia de programul privind consumul de fructe proaspete

Guvernul a decis să extindă şi la preşcolarii din grădiniţe de stat şi particulare acreditate programul de încurajare a consumului de fructe proaspete, adoptând în şedinţa de miercuri o ordonanţă de urgenţă în acest sens, costurile extinderii acestui program fiind de 13 milioane lei în 2016-2017.

Primăria Capitalei va achita subvenţiile pentru agentul termic, în avans, direct către Romgaz

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanţă de urgenţă care permite autorităţilor locale să plătească subvenţiile direct furnizorilor de gaze, în avans, evitându-se astfel plata către ELCEN şi RADET.

Mihnea Costoiu, audiat în dosarul privind autodenunţul legat de teza de doctorat a Codruţei Kovesi

Fostul ministru delegat pentru învăţământ superior, Mihnea Costoiu, a fost audiat miercuri la Parchetul General în dosarul în care Sebastian Ghiţă susţine că a participat la măsluirea raportului comisiei tehnice care a analizat teza de doctorat a Codruţei Kovesi, au precizat surse judiciare.

Udrea candidează ca independent: Maxim ce aş intenţiona - un loc, poate preşedinte, la Comisia SRI. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu şi, din acest moment, drumurile noastre se despart

Deputatul Elena Udrea a anunţat miercuri pe treptele instanţei supreme că va candida ca independent la alegeri, motivând că ''e nevoie de cineva care să apere drepturile cetăţenilor'' şi adăugând că vrea să devină preşedinte al Comisiei SRI şi că drumurile ei se despart de Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici