Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

135 afișări

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, care a dat ordinul de împuşcare a ursului, anunţă că se retrage din funcţie: Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a anunţat, luni seara, într-o conferinţă de presă la sediul IGPR, că se retrage din funcţie după ce numele său a fost vehiculat ca aparţinând persoanei care ar fi dat ordinul de împuşcare a ursului.

Legea privind conversia creditelor în franci elveţieni, adoptată de Comisiile de specialitate din Parlament. Votul final se dă marţi în plen

Legea privind conversia creditelor în franci elveţieni a fost adoptată luni în unanimitate de membrii Comisiei juridice şi ai Comisiei de buget, finanţe şi bănci, după ce aceştia au eliminat plafonul de 250.000 de franci, urmând ca actul normativ să fie supus marţi votului final al plenului.

Proiectul privind mamele "eroine", adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, luni, proiectul de lege iniţiat de deputatul Ninel Peia, care prevede acordarea unei indemnizaţii viagere pentru femeile care au trei sau mai mulţi copii, acestea fiind cuprinse între 30 şi 50% din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar însemna între 630 şi 1000 lei.

Premierul Dacian Cioloş şi-a lansat platforma România 100: Principiile şi proiectele pe care le propune/ 4.000 de persoane au semnat petiţia într-o oră

Premierul Dacian Cioloş şi-a lansat luni seara Platforma România 100 (România la 100 de ani), pe Facebook, precizând că ea conţine 10 principii ale unei guvernări, însoţite de un portofoliu de proiecte naţionale care crede că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.

Generaţia Revoluţiei nu vine în business. Doar unu din zece acţionari români are mai puţin de 29 de ani

Numărul companiilor controlate de tineri antreprenori cu vârstă de până în 29 de ani a scăzut cu 8% în ultimii patru ani şi a ajuns la 121.000 de acţionari, arată o analiză a Ziarului Financiar pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici