Cel puţin 20 de morţi, în urma unui incendiu la un spital din estul Indiei

Cel puţin 20 de persoane au decedat, iar peste 100 de persoane au fost rănite, în urma unui incendiu care a devastat un spital aflat în oraşul Bhubaneswar din estul Indiei, au anunţat autorităţile, potrivit BBC News online.

232 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 20 de morţi, în urma unui incendiu la un spital din estul Indiei

Cel puţin 20 de morţi, în urma unui incendiu la un spital din estul Indiei

Incendiul a pornit în secţia de terapie intensivă şi ulterior s-a extins şi în alte secţii ale spitalului privat SUM din oraşul Bhubaneswar.

Aproximativ 120 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a stinge incendiul, iar zeci de pacienţi au fost transportanţi spre alte spitale din oraş.

Martorii şi surse din cadrul spitalului au spus că un scurtcircuit este cea mai probabilă cauză a incendiului.

Cele mai multe victime se pare că ar fi decedat în urma intoxicării cu fum, iar o mare parte dintre răniţi se află în stare critică.

Premierul indian Narendra Midi a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici