Cel puţin nouă morţi şi peste 30 de răniţi în urma prăbuşirii unui pod care lega două insule în Indonezia

Cel puţin nouă persoane au decedat, iar alte peste 30 au fost rănite, după ce un pod care lega două insule din Indonezia s-a prăbuşit duminică în timpul unei ceremonii religioase, au anunţat autorităţile, potrivit Reuters online.

2074 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă morţi şi peste 30 de răniţi în urma prăbuşirii unui pod care lega două insule în Indonezia

Cel puţin nouă morţi şi peste 30 de răniţi în urma prăbuşirii unui pod în Indonezia

În momentul prăbuşirii, pe pod se afla un număr mare de participanţi la o ceremonie religioasă, a declarat ofiţerul de poliţie Arendra Wahyudi.

Adâncimea apei de sub pod este de mai puţin de doi meteri, însă cele mai multe dintre victime au fost lovite de resturile podului, a adăugat Wahyudi, care a precizat că toate victimele locuiau în zonă, aflată în apropierea insulei Bali, una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice din Indonezia.

Echipele de intervenţie au suspendat operaţiunile de căutare în seara zilei de duminică şi urmează să reia căutările luni dimineaţa.

Potrivit BBC News, printre cei decedaţi se numără şi trei copii.

Podul care s-a prăbuşit lega insulele Nusa Lembongan şi Nusa Ceningan, aflate la sud-est de insula Bali. Andrew Sutherland, cetăţean britanic şi operator turistic în zonă, a declarat pentru BBC că acesta era singurul pod între cele două insule, adăugând că avea o vechime de aproximativ 30 de ani şi era destul de şubred.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici