Donald Trump acuză mass-media că răspândeşte minciuni pentru a influenţa alegerile în favoarea lui Hillary Clinton

Candidatul republican Donald Trump acuză "mass-media coruptă" de fraudarea alegerilor prin răspândirea de minciuni în scopul asigurării alegerii ca preşedinte a lui Hillary Clinton, despre care a insunuat că s-ar droga, scrie AFP pe pagina electronică.

1126 afișări
Imaginea articolului Donald Trump acuză mass-media că răspândeşte minciuni pentru a influenţa alegerile în favoarea lui Hillary Clinton

Donald Trump acuză mass-media că răspândeşte minciuni pentru a influenţa alegerile în favoarea lui Hillary Clinton

"Alegerile sunt aranjate de mass-media coruptă care răspândeşte acuzaţii complet false sau chiar minciuni sfruntate în efortul de a obţine alegerea drept preşedinte" a lui Hillary Clinton, a declarat Trump la un miting electoral organizat în statul american New Hampshire.

Republicanul a mai sugerat că Hillary Clinton ar fi luat droguri înainte de dezbaterea dintre cei doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite şi chiar a cerut ca amândoi să fie supuşi unui test antidrog înainte de dezbaterea finală.

"La începutul ultimei dezbateri era plină de energie. La final (...) abia a putut să ajungă până la maşina ei", a afirmat Trump la mitingul electoral ţinut în oraşul Portsmouth din New Hampshire.

Controversele stârnite de Donald Trump nu par să aibă un efect negativ sesizabil în ceea ce priveşte susţinerea de care candidatul republican beneficiează din partea electoratului.

Datele unui sondaj realizat la comanda ABC News/Washington Post, date publicităţii duminică, arată că 47% dintre respondenţi ar vota cu Hillary Clinton, în timp ce Trump are susţinerea a 43% dintre aceştia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici